Referanser

Vi er avhengig av våre medlemmer og deres kontingent i vårt arbeid. Det dreier seg om vår nettside og alt det andre vi får til i løpet av et år. Alle som bidrar vil stå høyt hos oss, og det dreier seg om donasjoner og lignende. Vi tjener ikke penger på å opprettholde dette laget, men vi prøver å formidle vår verdi for samfunnet og prøve å få midler til å fortsette forskningen på ting vi mener har stor verdi.

Kompetent fagmiljø

Alle som har muligheten og ønske om å melde seg inn i laget burde gjør det så fort som mulig, så blir dette her en dugnad for alles beste. Det er et kompetent fagmiljø rundt kommunikasjon og medier her via medieforskerlaget, og det er mange som er godt fornøyde med hva vi har fått til.

Størst oppslutning har det nok vært på våre konferanser, og vi har hatt en stabil økning i antall medlemmer de siste årene. Det vil variere hvor vi holder disse konferansene, men som regel vil det være ved landets knutepunkter. Der hvor flest mulig kan ha muligheten til å komme.
Vi flyr inn foredragsholdere som kan formidle de nye som skjer, og for å få et innblikk i framtiden til medie-Norge.

Bli medlem i dag!

Som medlem er det mye du kan ta del i. Det er tidsskrifter som kommer ut med jevne mellomrom, og du får muligheten til å sette dagsorden i forskningsmiljøet. Sjekk ut siden vår hvis det er noe mer du lurer på, eller så kan du bli medlem nå i dag. Du kan i tillegg sende oss en mai. Du finner mer under «kontakt oss».

Leave a Comment