Kontakt

For at du enklest mulig skal komme i kontakt med Medieforskerlaget, så kan du ringe noen i styret, eller så kan du enkelt sende en mail til post@MFL.no.

Der vil det alltid være noen som besvarer henvendelser, og det kan selvfølgelig variere i svartid, men vi etterstreber å sende ut dokumenter og rapporter så fort som mulig. Hvis det er noen spørsmål angående medlemskap, så kan du sende mail til medlem@MFL.no

Hvis det er slik at du ikke har fått tidsskriftet vårt, så ber vi dere ta kontakt med Universitetsforlaget. De vil ta i mot henvendelsene når det gjelder uteblitt tidsskrift. Du kan når som helst melde deg ut av laget, men kontingenten din vil bli stående ut året. Du vil ikke bli fakturert for nytt medlemskap når du har meldt deg ut. Vil det oppstå noen komplikasjoner ber vi deg ta kontakt så vi raskest mulig kan ordne i problemene.

Vil du ha tak i dokumenter eller rapporter er det bare å si i fra. Vi deler ut all forskning vi har her på siden, og når det kommer til rapporter og skriv fra konferanser vil det også være tilgjengelig.

Leave a Comment